9/11 egy földönkívüli idegenekkel való összeesküvés eltussolása volt? – Titkos űrprogramok, eltűnt dollármilliárdok, hátborzongató dokumentumfilm

Dss0iP9XgAEcTfT
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az “Above Majestic” című a dokumentumfilm lehet az évszázad leleplezése. Valami egészen mások húzódott meg a 9/11 es támadás mögött, mint amiről eddig beszéltek? Sokan, sokféleképpen megpróbálták feltárni, tornyok lerombolása mögött álló titkokat, de talán az összes elmélet közül, ez a legelképesztőbb.

Bár arra már gondoltak sokan, hogy az amerikai kormány által eltüntetett 2,3 milliárd dollár hiányának elleplezéséről volt szó, viszont azt senki nem is sejtette, hová tűnhetett el ennyi pénz.

Ugyanis 2001 szeptember 10.-én az amerikai védelmi miniszter bejelentette ekkora összeggel nem tud elszámolni a védelmi minisztériumban. A következő napon pedig a 9/11-es támadás során, megsemmisült a Pentagon költségvetési elemző irodája is. Hogy hová lettek a dollár milliárdok, most már senki nem tudja kideríteni.

Azonban most egy új leleplező dokumentumfilm arról beszél, hogy az amerikai kormánynak, volt titkos csoportja, amelyik a Majestic 12 nevet viselte. Ez a csoport elit katonákból és vállalati vezetőkből állt. Ez a csoport különféle földönkívüli technológiák kutatásával és felhasználásával foglalkozott.

Az USA kormány, ezekbe a kutatásokba dollár milliárdokat áldozott be, azonban mivel erről nem akart beszélni a polgároknak, valahogyan el kellett tüntetni a bizonyítékokat ezzel kapcsolatban. Erre IS szolgált a 9/11-es megrendezett terror cselekmény. Ugyanis a tornyok leomlásával, eltűntek a bizonyítékok is, amiket ott tároltak.

Az Above Majestic című film, amit magyarul talán “A Majestic-en túl” vagy “A Fenségeseken/Legfontosabbakon Túl”-ként is lehetne fordítani, címében a Majestic 12 nevű titkos társaságra utal, mely felügyelt számos magas szintű gyilkosságot, valamint az ufó-technológia mérnöki visszafejtését (“backengineering”) lezuhant idegen járművekből, illetve amely össze van fonódva a bankrendszer elitjével és az amerikai-globális hadi-ipari komplexummal.

Dss0iP9XgAEcTfT

A film szélesebb közönség számára készült, olyanok is tehetnek egy próbát vele, akik még soha nem hallottak a titkos űrprogramokról és az ehhez kapcsolódó összefüggésekről.  A filmben egy olyan történelmi áttekintést is kapunk, mely írásos bizonyítékokat is felfed a több ezer évvel papírra rögzített űrjármúveknek és mennyből jött embereknek.

https://indavideo.hu/video/Above_Majestic_HUN

Az Above Majestic film rendkívül jól összeköti az általában külön tárgyalt területeket, úgymint szabadkőművesség, titkos űrprogramok, MK Ultra, bankrendszer. Amiben hiányosságot szenvedett a film, az maguknak a titkos űrprogramoknak a részletes bemutatása. De ezt most itt egy másik két videóval pótoljuk:

Titkos űrprogramok

DAVID WILCOCK: Interjúnk egy igazán rendkívüli emberrel, Corey Goode-val készül, aki 45 éves és aki az amerikai Texasból való és jelenleg is ott él. Amit ő tett, az az, hogy benfenntesként nyilvánosságra lépett és megosztotta velem, hogy mi minden megy valójában a színfalak mögött a titkos kormányzási és titkos hadügyi programokban, ezek fejleményei és a Naprendszerünk ipari kiaknázása terén.

https://indavideo.hu/video/Titkos_Urprogramok

Illegálisan titkosított

A témához szorosan kapcsolódik az amerikai katonai-hírszerzési komplexum titkos projektjeit leleplező másik dokumentumfilm

Az amerikai katonai-védelmi-hírszerzési komplexum évtizedek óta futó projektjei között léteznek legálisan titkosított és illegálisan titkosított programok, utóbbiaknak egy még inkább szűkített körét alkotják a különleges hozzáférésű el nem ismert (illegálisan titkosított) projektek (USAPs – Unacknowledged Special Access Programs).

Ezek csak azért fontosak, mert olyan, közpénzen kifizetett tudományos-technikai fejlesztéseket tartanak elzárva nemcsak az Amerikai Egyesült Államok lakossága, hanem bolygónk teljes lakossága elől, melyekkel a (profitábilis) háborúk, az éhezés, a túlnépesedés miatti erőforrás-szűkösség problémája, az egyre növekvő energiaigények problémája mind megoldhatóak lennének.

Egy rendkívül szűk globális magánoligarchia érdekében úgy tartják vissza illegális eszközökkel ezeket a fejlesztési eredményeket, hogy közben azokat a társadalom által finanszírozott költségvetésből elszámoltathatóság nélkül és korlátlanul finanszírozzák.

Ezt leleplezi le az alábbi dokumentumfilm:

https://indavideo.hu/video/Illegalisan_Titkositott_Elismeretlen_2017_1

 

 

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel