7000 éves ősi leszállópálya az iraki sivatagban: az előző emberiség nyomai

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A mai modern civilizációt is meghaladó világ nyomait rejtheti Irak? Az előző emberiség vagy az ősi idegenek bizonyítéka lehet az, amit a régészek találtak?

Korábban nagy port kavart a hír, miszerint Kazem Finjan, Irak közlekedési minisztere egy sajtótájékoztatón jelentette be, egy i.e. 5000 körül épült, vagyis mintegy 7000 éves sumér repülőtér maradványaira bukkantak a sivatagban, miközben egy éppen egy modernkori reptér építéséhez kezdték el előkészíteni a terepet.

Az egész azért rendkívüli, mert ahogyan a titokterminál.com már többször írt róla, az ősi népek közül a sumer civilizáció volt az egyik legfejlettebb a múltban.

A mai Irak területén is elhelyezkedett a birodalmuk, és modernkori várásokra hasonlító gigantikus metropoliszokat emeltek.

A csatornarendszerük legalább olyan fejlett volt, mint a miénk, emellett a városok utcái párhuzamosak voltak és egymással derékszögeket alkottak, épp mint New Yorkban és más nagyvárosokban megfigyelhető.

Olyan, mintha az egykor letűnt civilizáció magasan fejlett lett volna. Akár magasabban fejlett, mint a mostani emberi generációk…

Ez pedig rengeteg kínos kérdést vet fel a múlttal kapcsolatban.

Kiknek vagy miknek a műve lehetett a 7000 éves leszállópálya, már ha valóban leszállópályáról beszélünk?

Mik szálltak le itt, és miért?

A terület valóban egy síkban van elrendezve, és komoly föld és sziklamunkálatok nyomait viseli magán.

Ezeket a nyomokat pedig a régészek egy jelentős része egyszerűen nem tudja mivel magyarázni.

Ha valóban mesterséges eredetű az egész, akkor egy nagyon ritka, eddig ismeretlen geológiai folyamat eredménye lehet, más magyarázat nincs.

Sokkal inkább lehetséges a paleoasztronautika hívei szerint az ősi idegenek, vagy az előző emberiség nyomainak elképzelése.

Peruban a Nazca vonalak is ehhez foghatók, azokkal kapcsolatban szintén felmerült már, hogy ősi leszállópályák lehettek.

Az emberiség építhette őket a múltban, mely valami miatt kipusztította magát, és elölről kezdve a törzsfejlődést? Esetleg egy nagy világháború vetette vissza a fajunkat évmilliókkal?

Vagy ősi idegenek számára lettek megépítve ezek a kozmikus repterek?

Rengeteg kérdésre nincs még válasz…

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel