5G-s mobilhálózat – 5 ok arra, hogy elutasítsuk

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az új 5G-s generáció Svájcban és az EU országaiban 2020-ig kerülne bevezetésre.

Az 5G-t olyan új mobilhálózatnak nevezik, amelynek segítségével bármit csatlakoztatni lehet az internethez, például autók autókkal és forgalomirányító rendszerrel lehetnek összekötve, vagy a pulzusmérő egy orvossal, vagy nyilvános szemétgyűjtők a szemétszállítással.

Az új 5G-s generáció Svájcban és az EU országaiban 2020-ig kerülne bevezetésre. Az 5G-t olyan új mobilhálózatnak nevezik, amelynek segítségével bármit csatlakoztatni lehet az internethez, például autók autókkal és forgalomirányító rendszerrel lehetnek összekötve, vagy a pulzusmérő egy orvossal, vagy nyilvános szemétgyűjtők a szemétszállítással.

5 ok arra, hogy az 5G-s mobilhálózatot ne csak Svájcban utasítsuk el:

1.) a sugárterhelés jelentős növekedése az 5G által – Mivel a rövidhullámú 5G sugárzás falakon szinte képtelen áthatolni, minden ház homlokzatát egyénileg kell besugározni. Ez azt jelenti, hogy az 5G-nek sok új antennára lesz szüksége, melyek városi területeken földközelben és minden 10-12 ház távolságában helyezkednek el.

Ezáltal az internet a hűtőszekrények, mosógépek, térfigyelő kamerák, vezető nélküli autók stb. vezeték nélküli kapcsolatainak ezreit fogja közvetíteni. Mindez együttesen a szervezetre való teljes, hosszú távú, külső hatások exponenciális növekedéséhez vezet. Ezért az egészségügyi problémák, különösen a rák, és az egészségügyi költségek rohamos növekedése várható.

2.) súlyos egészségügyi következmények léphetnek föl a mobilsugárzás következtében. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) a magas frekvenciájú elektromágneses sugárzást már 2011-ben a „valószínűleg rákkeltő” kategóriába sorolta be. És ezzel ugyanabba a kategóriába került, mint a szinte világszerte betiltott DDT növényvédő szer, amely rendkívül mérgező hatású a rovarokra.

Tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy a mai mobilhálózati határértékek egészségkárosodást, beleértve rákot is okoznak. Példaként álljon itt két tanulmányi eredmény: 2001-ben egy olasz tanulmány kimutatta, hogy a gyermek leukémia aránya a mobilhálózati antenna közelében már az akkori adóteljesítmény mellett is 220%-kal nőtt.

Egy 2004-ben, a felső-frankföldi Nailában készült 10 év hosszú távú megfigyelésein alapuló tanulmány kimutatta, hogy a rák gyakorisága egy mobilhálózati antenna 400 méteres körzetén belül 300%-kal nőtt. Mennyivel magasabb lehet ez az érték ma? Egy agydaganat esetében csak a kemoterápia 20 000 Euróba kerül.

3.) még az aktuális határértékek sem védenek meg minket. A Szövetségi Tanács rendeletében foglalt határértéket az ipar határozta meg műszaki és gazdasági, és nem pedig egészségügyi szempontok alapján. A határérték csak a hőhatást veszi figyelembe. Azonban a mobilsugárzás már sejtszinten károsít, és ez a károsodás a felmelegedéssel nem mérhető. Az ember a mobilsugárzás miatt nem melegszik, hanem beteg lesz.

4.) a határértékkel való csalás. Az az állítás, hogy Svájcban a mobilhálózati határértékek 10-szer alacsonyabbak a mobil lobbisták évtizedes hazugsága. Az immissziós határérték nemzetközileg harmonizált és Svájcra is érvényes, s ez 41-61 V/m. A 10x alacsonyabb, 4–6 V/m-es építménybeli határérték csak Svájcban van törvényileg leszabályozva azokon az érzékeny területeken, ahol az emberek hosszú időt töltenek.

Az immissziós és az építménybeli határérték nem hasonlítható össze, mivel az eltérő mérési eredmények eltérő mérési távolságokból származnak. Egy EU-antenna ugyanolyan intenzitással sugároz, mint egy svájci antenna

5.) a Szövetségi Hatóság és a szövetségi tanácsos Doris Leuthard antidemokratikus eljárása Az 5G-t csak akkor vezethetik be, ha megemelik a határértékeket. 2018. március 5-én a Svájci Államtanács másodszor is úgy határozott, hogy nem emeli meg a határértéket. A BAKOM (Szövetségi Kommunikációs Hatóság) ezt a döntést lábbal tiporja, és a mérési módszert rafinált módon megváltoztatja, hogy mégis magasabb sugárzási szintet lehessen elérni.

A határértéket újabban a nemzetközi eljárási módtól eltérően számítják, csúcsérték helyett 24 órás átlagot számolnak. Az Államtanács döntése ellenére 2019 januárjától új frekvenciák kerülnek árverésre, amelyek a Szövetségi Kommunikációs Bizottság COMCOM szerint kiemelkedő fontossággal bírnak az 5G bevezetése szempontjából

 

 

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel