50-100.000 éves piramis az Antarkiszba fagyva? Lenullázná az emberi történelmet a titok, amit rejt…?

Ha ez igaz, az alapjaiban változtathat meg mindent…

Mi az: régebbi, mint a gízai nagy piramis, vagy a Boszniában található Nap piramis, mely jelenleg a legrégebbi piramisszerű építmény a Földön?

Sokak sejtése szerint a piramisok világjelenségek voltak a múltban, de nem Egyiptomból indultak ki.

De még csak nem is Európából… hanem az Antarktiszról!

Az előző cikkünkben már elkezdtük pedzegetni azt a teóriát, feltételezést, ami szóbeszéd szintjén sokszor felmerült, de amire konkrétabb bizonyítékok is rendelkezésre állnak.

Mégpedig azt, hogy piramisok maradványai vannak a jeges kontinensen.

Ma ehhez már nem fér kétség, sok a műholdas fotó és fénykép róluk. ma már nem az képezi vita tárgyát, hogy vannak-e, hanem az, hogy kik építhették, és hogy kerültek oda.

A mainstream régészet is kezdi kapargatni a felszínt: nem akarták, eddig titokban tartották, de ezt már nem tehetik meg többé, mert elkezdtek kiolvadni a régészetileg fontos struktúrák, amik leleplezi az ősi, több százezer éves antarktiszi kultúrát.

Sokak szerint azért rejtegetik ezt a piramist, ami feltételezhetőleg az Antarktisz mélyén található, és csak jégbe vájt egykori alagutak vezetnek el oda, mert ez egy olyan ősi titokról lebbentené fel a fátylat, ami mindent boríthatna.

Az emberiség egy jó része ugyanis egyszerűen nem akarja elfogadni azt, hogy egy ősi, magasan fejlett kultúra otthona volt az Antarktisz.

Ez ugyanis újragondolásra kényszerítené a tudományt és a történészeket a múlttal kapcsolatban.

Emiatt pedig könnyen felszínre kerülnének olyan dolgok is, mint a világ többi piramisai, azok titokzatos építői, vagy azok a kozmikus, égből érkező kultúrák látogatói, akik tudást hagytak hátra az emberiség számára.

Az is napvilágra kerülne, hogy mit rejthettek el ebben a piramisban.

Sokak sejtése szerint ugyanis olyan maradványok, ősi kultúra nyomai, mumifikált testei, vagy akár egy csúcstechnológiát rejtő szerkezet lapulhat a piramis szívében, ami változást hozna az emberi élet minőségébe is.

Ezek persze csak feltételezések, mivel a szkeptikusok szerint nincs is semmilyen szó piramisról: tény, hogy létezhetnek eddig ismeretlen struktúrák, és még a vaskalapos tudósok is egyetértenek abban, hogy egy elveszett civilizáció romjai heverhetnek a mélyben, a jég alatt, de ennél többet nem állítanak.

Viszont a már most is látható, piramisokra kísértetiesen emlékezettő “hegyvonulatok”, piramismaradványok mind azt sejtetik, hogy valamit rejt Antarktisz.

Valamit, amire a világ még nem csodálkozott rá, és ami ha egyszer előkerül, az mérföldkő lesz a fajunk történelmében.

 

Forrás