5 zavarba ejtő kérdés, amit fel kell tenni az ikertornyok ledőlése kapcsán: a 9/11 rejtély megtervezett volt?

Az FBI által megnevezett 19 géprablóból legalább heten életben vannak? Mi csapódott a Pentagonba? Miért omlott össze két, tömör acélszerkezetes felhőkarcoló egymás után, mint a palacsinta, holott erre nagyobb tüzek esetén sem volt azóta sem példa a történelemben? Kínos kérdések 9/11 átveréséről!

Miért maradtak egyesek a géprablók közül életben?

Itt van rögtön az az állítás, hogy az FBI által megnevezett 19 géprablóból legalább heten életben vannak.

A merényletek után a világsajtó megbízhatónak tartott képviselői, köztük a BBC és az AFP is rendre beszámolt egy-egy, géprablóként megnevezett személy rejtélyes felbukkanásáról.

A hivatalos tájékoztatás szerint ezek csak névegyezések. Mások viszont arra világítanak rá, hogy ez a bizonyítéka annak, hogy az egész csak egy fals flag hadművelet volt.

9-11-konteo-1-585x390.jpg

Miért találtak nanotermit maradványokat a WTC romjai között?

Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett, ami megrázta annak idején a vilgásajtót is.

Egy korábban a CIA-nél dolgozó volt ügynök kitálalt, és elmondta, mi is zajlott valójában a színfalak mögött szeptember 11-én.

Elmondta, hogy benne volt az ikertornyok elleni fedett akcióban, és a World Trade Center 7-es épületének teljes ledöntésében.

“Ez egy alaposan megszervezett akció volt. Felsőbb körökből érkezett az utasítás. Nem ismertük még az összekötőket sem, nehogy bárki valaha rendelkezzen arról információkkal, ki a végső felelős ezért a nemzetárulásért…”

“Nanotermitet használtunk a tornyok lerombolásához. irányított robbantással. Ezért dőltek össze olyan hamar, és így tüntethettük el a legtöbb ránk utaló nyomot…”

Miért dőltek ilyen gyorsan össze?

Olvadó acél azóta több hasonló épület égett órákon át, és állva maradt.

Rengeteg építészmérnök áll ki amellett az állítás mellett, hogy nem omolhattak volna össze. Már csak azért sem, mert azóta számos acélvázas épületben keletkezett tűz, volt, amelyik majdnem 24 órán át égett, és nem olvadt meg a benne lévő acél, és nem roskadt magába az épület.

Ez csak a WTC ikertornyai kapcsán történt meg… véletlen lenne?

A CIA és az FBI miért nem tett semmit, holott információk voltak a készülő “vészről”?

A titkosszolgálatok TUDTAK a készülő merényletről. Ezt rengeteg más forrás is említi.

Az amerikai kormányzat előre tudhatott a készülő terrorakciókról, mégsem tett eleget megelőzésükre, sőt, egyes elméletek szerint szándékosan segítette a támadások sikerét.

Azt, hogy az amerikai titkosszolgálatoknak voltak értesülései, amik egy készülő merényletre utaltak, nehéz lenne tagadni.

Már egy évvel a merényletek után komoly elemzések és vizsgálatok bizonyították, hogy a különböző amerikai nyomozó- és hírszerző ügynökségek egész sokat tudhattak volna a készülő merényletekről, ha megfelelő lett volna közöttük az információáramlás.

Bővebben a CIA részvételéről az ügyben: A CIA tervezte meg és hajtotta végre szeptember 11-én az ikertornyok lerombolását?

A WTC 7-es épülete miért dőlt össze úgy, hogy látszólag szinte sértetlen volt?

A hetes épület egy külön rejtély. Alig esett kár benne, még csak a tűz sem volt olyan jelentős, mégis megsemmisült, szinte teljesen.

Sokak szerint azért, mert olyan bizonyítékok lehettek az épületben, melyek az egész fedett akciót alááshatták volna, mások szerint egészen más dolgokat akartak vele elrejteni a világ elől.

De mi is történt a WTC 7-tel? A WTC komplexumtól egy utcával elválasztott, 47 emeletes felhőkarcoló New York-i idő szerint 17:20-kor dőlt össze, azóta is éltetve az irányított robbantás elméletét. Az épületbe nem csapódott repülő, így ez lenne a világ első felhőkarcolója, ami csupán épülettűz miatt omlott össze.

Ellentmondásos volt Larry Silverstein egyik nyilatkozata is. A WTC 7 összeomlásáról adott nyilatkozatában arról beszélt, mi történt, amikor a tűzoltók az összeomlás veszélyéről tájékoztatták. Nyilatkozatában ekkor a “pull it” kifejezés is elhangzott, ami egyrészt érthető az épület lerombolására adott utasításként is.