4000 éves magyar törzset fedeztek fel Ujguriában?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A tudósok megdöbbentek. Az ásatásokról nem beszéltek, még a Magyar Tudományos Akadémia is hallgat! Amit itt leírunk, arról nem nagyon beszél a tudományos világ.

Dr Bakay Kornél azonban feltárta azt, hogy miket találtak egy Ujgur területen, és ami minden régészt és magyarságkutatót megdöbbentett.

A Xingjiang tartomány olyan megdöbbentő felfedezést tartogatott a világ számára, különösképpen a magyar nemzet számára, hogy arról még napjainkban sem mernénk álmodni.

Azonban az egészet elhallgatták, legalábbis Dr. Bakay kornél szerint.

2006 és 2007 között olyan feltárásokat végeztek, amikről azóta sem beszéltek.

Olyan sírokat találtak, mélyen eltemetett testekkel, melyek a magyarság eredetének végső megfejtését hozhatták volna el a világ számára – állítja Bakay úr.

Lepelbe csavart, felöltöztetett, rendkívül jó állapotban megmaradt holttestek voltak ezek egy olyan ismeretlen törzs tagjaiból, akik rokonságot mutattak a magyarokkal. A testek a kormeghatározás alapján közel 4000 évesek voltak.

Az egyik egy 45 éves hölgy volt, hosszú bokáig érő selyemruhában.

A hajfonata és a sapkája csúcsos volt, szkítákra jellemzően.

A kaftán, a selyemöv a bőröv kifogástalan állapotban maradt meg a mumufikálódott holttesteken, melyeket szintén jól konzervált az idő.

Az előzetes kormeghatározás azt hozta ki eredményül, hogy 4000 éves testek fekszenek a mélyben, és egy ősi törzs tagjai lehetnek. Ez azért érdekes, mert a területen élő ujgurok azt állítják, hogy az ő felmenőik vannak eltemetve az ujgur vidékeken.

Az ásatások során – melyet a MTA a mai napig titkol, vagy nem tulajdonít jelentőséget neki, elbagatellizálja – találtak olyan női múmiát, ami egy 75 centi magas fejfedőt viselt. Ugyanilyenek a szkíta fejedelmi asszonyok sírjaiban talált fejfedők is.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel