36 kilós gigamellei lassan megölik Andreát, már nagyon megbánta a mellnagyobbító beavatkozást

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Iszonyatos fájdalmakat áll ki egy amerikai kórházban Andrea, aki másfél évvel ezelőtt még büszke volt csaknem 40 kilós gigamelleire. Ma már tudja, rosszul döntött, amikor önként vállalta a kísérleti műtétet, a polipropilén szálas implantátum beültetését.

– A lelkem mélyén már régóta vágyom a halálra – kezdi a fiatal magyar nő, aki hét évvel ezelőtt még szép reményekkel ült repülőre, hogy álmát valóra váltsa.

– 19 évesen jó ötletnek tűnt, az akkori barátom is támogatta, hogy részt vegyek Floridában egy kísérleti mellnagyobbító műtétnek beállított beavatkozáson. Egy magánklinikán írtam alá a szerződést, amiért 2000 dollárt is kaptam. Mondták, hogy az operáció után is növekszik majd a mellem, amit nem bántam. Minden legálisnak tűnt – meséli Andrea.

Nem gondolta, hogy a keblei két évvel később már egyenként 10 kilósak, később 18 kilósak lesznek, és nem tud majd rendesen aludni a méretétől és a fájdalomtól.

– Szexéhes férfiak használták ki a kiszolgáltatott helyzetemet, hiszen ekkora mellekkel nem tudtam elhelyezkedni normális munkahelyen – panaszolja Andrea. Később aztán képtelen volt elviselni mellméretét, és úgy döntött, megszabadul az implantátumtól.

– Gnómnak láttam magam, megbántam, hogy egykor mindenki másnál különlegesebb akartam lenni. Ki szerettem volna vetetni az implantátumot ott, ahol beültették, de azt állították, már nem lehet – mondja a lány, aki senki mástól nem tudott segítséget kérni.

Fél évvel ezelőtt gyomorfájdalmak kezdték gyötörni: először azt gondolta, az idegeskedéstől kapott fekélyt. Aztán kiderült, hogy nagyobb a baj: a vizsgálatok kimutatták, hogy rosszindulatú daganatok emésztik fel a testét.

– A tumorok áttétesek lettek, a májamban, a gyomromban és a mellemben is megjelentek. Az orvosok szerint csak hónapjaim lehetnek hátra, a műtét sem segít. Beletörődtem a sorsomba – mondta a haldokló lány. Melléből hetente 3-4 liternyi folyadékot csapolnak le, ezzel próbálják csökkenteni a fájdalmait. A hazautazást nem vállalhatta, repülőre ülnie életveszélyes lett volna már egy évvel ezelőtt is.

– Naiv voltam, nem állt mellettem senki. Azért vállalom a nyilvánosságot, hogy másokat megóvjak ettől a borzalomtól – mondja Andrea, akinek a tragédiájáról könyvet ír Hada Renáta korábbi modell és playmate.

– Andi a közösségi oldalamon talált rám. A könyv majdnem kész, de lehet, hogy a megjelenést Andrea már nem éli meg. Azért szerette volna, hogy én írjam meg a történetét, mert megértettem, nem bíráltam őt, miközben sokan megvetik a külseje és az életmódja miatt – magyarázza Renáta. – Pedig sok naiv, fiatal lány manapság testképzavaros, de nem árt, ha tudják, az életükbe kerülhet, ha Andihoz hasonló illegális műtétre vállalkoznak.

Évek óta illegálisnak számít a veszélyes beavatkozás

A szexiparnak Amerikában virágzik a kiszolgálórendszere, illegálisan végzik az operációkat, amelyeknél a pácienseik abnormális mell- vagy fenékméretet akarnak. Dr. Tóth András plasztikai sebész ismeri a 16 éve betiltott eljárás lényegét.

– A fonalszerű polipropilén irritációt okoz, a mellszövetben ettől folyadék keletkezik, ami az implantátum belsejébe szívódik, így növekszik extrém méretre. A folyadékot csak leszívással lehet csökkenteni. A szövődmények miatt az EU-ban és Amerikában is tiltják, 2001-ben az amerikai egészségügyi felügyelet kivonta a forgalomból.

Kiveteti a műmellét Koholák Alexa

Utálja a testébe helyezett szilikont a Csak show és más semmi sztárja, ezért ahogy vége a műsornak, a műtőasztalra fekszik. Koholák Alexandra nem gondolta, hogy ennyire megbánja döntését.

Sokat változott lélekben az elmúlt években a modell, énekesnő, műsorvezető, ezért úgy döntött, hogy a teljes megújuláshoz külső beavatkozásra is szüksége lesz. Koholák Alexa 18 éves korában határozta el, hogy megnagyobbíttatja a melleit, mert akkoriban még úgy érezte, hogy szilikonokra van szüksége ahhoz, hogy elégedett legyen a külsejével.

1684801_kollo-babett-koholak-alexa-12-cz

Alexandra szerdán a Bors stúdiójában Köllô Babett-nek is elmondta a mellével kapcsolatos gondjait © Czerkl Gábor

– Ma már egészen másképp gondolkodom a világról és magamról is – mondja a Borsonline stúdiójában Koholák Alexandra, a Csak show és más semmi című TV2-es műsor sztárja, aki a héten Babett oldalán lép majd színpadra. – Fiatalon mindent elkövettem azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Hánytattam magam, hogy vékony legyek, és a mellemet is megnagyobbíttattam. A külvilágnak éltem, a saját szépségem mások szemében igyekeztem felfedezni ahelyett, hogy azt belülről vizsgáltam volna.

Alexa mellkisebbítő műtétjét közvetlenül a Csak show és más semmi című műsor után tervezi, bár szívesebben megszabadulna az implantátumoktól akár holnap.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel