2025-re az amerikai gyerekek felhet autista lesz a génmódosított élelmiszer miatt!

2025-re az amerikai gyerekek felhet autista lesz a génmódosított élelmiszer miatt!

Az autizmus és a glifozát közt kapcsolat van, állítja Dr. Stephanie Seneff és sok más kutató. Az élelmiszeripar azonban csak mélyen hallgat, és tovább mérgezi a gyerekeinket és minket.

Már a Biblia is megírta, hogy az ember a saját tudománya által fog odaveszni. Az erre utaló szövegeket csak erősíti az, hogy egyre inkább úgy tűnik, minél okosabbnak látszunk, és minél több mindent felfedezünk, annál nagyobb mértékben mérgezzük önmagunkat és egymást.

Sokak szerint ez a glifozát bizniszre hatványozottan igaz.

A glifozát ugyanis nem csak hogy beépült a mindennapjainkban, de megkerülhetetlenné vált. Ez pedig azért óriási probléma, mert magával a glifozáttal is hatalmas problémák vannak.

Erről azonban nem “illik” beszélni, és az élelmiszeripar mindent megtesz azért, hogy ne is nagyon legyen ez tálalva a médiában.

De mi is ez a rejélyes anyag? Hogyan működik egyáltalán?

A glifozát gyenge szerves sav, színtelen kristályos, szilárd vegyület, vízben jól oldódik. Világszerte elterjedt gyomirtószer gyümölcsök, zöldségek, szántóföldi növények termesztése során, vízi és szárazföldi termesztésben. A GMO-k terjedésével a glifozát felhasználás radikálisan megnőtt az elmúlt években, főleg a génmódosított glifozátrezisztens kukorica alkalmazása miatt.

MA már egyre többen gondolják úgy, hogy az anyag hihetetlenül káros, és számos megbetegedésért felel, amit az élelmiszeripar megpróbál eltusolni, hiszen ha ez kiderülne, irdatlan bevételektől eshetne el.

MIT Számítástudományi és Mesterséges Intelligencia Laboratórium kutatóorvosa Dr. Stephanie Seneff is azt állítja, hogy az autizmus és a glifozát fogyasztása között egyértelműen kimutatható egyfajta kapcsolat.

A glifozát főleg a nagy agro vállalatok nevéhez fűződik, mint a Monsanto, vagy a Syngenta.

A fogyasztás sajnos nem csak az egyénre van hatással, hanem másra is. Többek között képes az anyatejjel a babába jutni, így okozva autizmust a legfrissebb kutatások szerint.

A glifozát az elsődleges aktív összetevő Monsanto legkeresettebb gyomirtójában, a Roundup-ban és megtalálható más peszticid és herbicid termékben is.

És most jön az igazán hátborzongató adat: az aktuális tesztek során kiderült, hogy az amerikaiak vizeletében már tízszerese a glifozát mennyisége az európaiakéhoz képest.

Sok – főleg élelmiszeripari kötődésű – szakember szerint nincs veszélye a glifozátnak, mert ezt mondják nekik a nagyvállalatok.

„Az autizmus nem egy triviális dolog azok számára, akiknek autista gyermekeik vannak – ez lehet egy nagyon súlyos fogyatékosság is”. – állítja Dr. Seneff.

A legtöbb termék Amerikában van, mely GMO eredetű. Ezek rengeteg glifozátot tartalmaznak. A statisztikák szerint nem lehetetlen, hogy 2025-re odáig fajuljon a helyzet, hogy az amerikai babák 50%-a autizmussal küzdjön a glifozát fogyasztás miatt.

mez glifozat 1 910d99794a1

Monsanto és Syngenta termékek Magyarországon is megtalálhatóak a kertészeti boltokban.

Hihetetlenül hatékonyak a gyomirtásban, de sokak szerint ezzel együtt az a baj velük, hogy az emberi élet kiirtásában is igen jónak fognak bizonyulni az elkövetkező években…

 

Originally posted 2018-11-01 16:21:37. Republished by Blog Post Promoter