2025: Nyugatiak milliói menekülnek hazánkba és a V4 országokba!


Európa muszlim megszállása nem állt le, sőt fokozódik!

Attól, hogy a magyar emberek viszonylagos nyugalmat tapasztalhatnak még a nyugat hanyatlása rohamosan zajlik. A fő migrációs útvonal Olaszországból Spanyolországba tevődött át, de éledőben van balkáni útvonal is. Az Európai Unió és az ENSZ közös erővel mesterkedik azon, hogy Európa ne legyen olyan amilyennek egykor ismertük.

Olyan tömegekkel árasszák el a kontinenst, akik nem tudnak, de nem is akarnak dolgozni, ezek a beáramló tömegek csupán a nyugaton élő dolgozók adójából fizetett segélyekből képesek fenntartani magukat, ami az Unió vezetőinek tökéletesen megfelel hiszen a multinacionális cégek minden egyes migránssal egy új fogyasztóhoz és ezáltal jelentős bevételekhez jutnak.

Meddig mehet ez így?

Úgy tűnik, hogy nem sokáig! A legjobb példa erre az egykori jóléti állam Svédország hanyatlása. A skandináv ország mára odáig jutott, hogy a bevándorlóknak nyújtott segélyek kitermelése miatt a svédeknek egyre többet kell dolgozniuk. Egyre magasabbak az adók, a nyugdíjkorhatárt pedig meg kell emelni, különben a szociális rendszer összeomlik. A svéd adófizetők szeme elől a szokásos jól csengő hazugsággal takarják el az igazságot: humanitárius kötelességük segíteni a szegény menekülteket, akik a háborúk és az üldöztetés elől jönnek.

Svédországnak nyilván valóan csupán évei vannak hátra, ugyanis a folyamat visszafordíthatatlan. A muszlim népesség nyolcszor olyan gyorsan szaporodik, mint a svédek. Ha csupán ezt vennénk figyelemebe akkor is 10 év múlva többségbe kerülnének a bevándorló háttérrel rendelkezők, de a helyzet sokkal rosszabb hiszen a bevándorlás tovább folytatódik, amit az ENSZ és az EU még ösztönös is. 2-3 év és Svédországnak vége!

Ki jöhet a svédek után?

Az egész nyugat, de legelőször Olaszország és Franciaország! Egyes szakértők szerint Franciaországból 5 éven belül kiszakad egy iszlám köztársaság. Ez nem is tűnik már olyan nagyon lehetetlennek, miután Macron múlt héten kijelentette, hogy párbeszédet kezdeményez Franciaország iszlám alapokra való helyezésére. Németország lehet a harmadik olyan ország ahol rendkívül gyorsan lezajlik majd az iszlám hatalomátvétel.

A német jóléti állam ugyanis még sokáig vonzani fogja a migránsokat, addig még össze nem omlik szociális rendszer, akkor azonban, mint Franciaországban és Svédországban elszabadul a pokol. Az elakadó segélyek miatt a bevándorló bandák fosztogatásba kezdenek. Boltokat, benzinkutakat rabolnak ki, de az utcán lévő járókelők és az autójukban lévők sem lesznek biztonságban.

Ekkor indulnak meg a nyugat-európaiak milliói a keresztény kelet felé. Ekkor épül meg a fal a lengyelországi Szecintől egészen az olaszországi Triseztig.

Mi a reakciód?

Dühítő Dühítő
32
Dühítő
Szomorú Szomorú
12
Szomorú
Érdekes Érdekes
2
Érdekes
Vicces Vicces
2
Vicces
Gyönyörű Gyönyörű
3
Gyönyörű
Izgalmas Izgalmas
0
Izgalmas
Szeretem Szeretem
1
Szeretem
Félelmetes Félelmetes
18
Félelmetes

Ez is érdekelhet

Hasonló: .A

Ezt ne hagyd ki