20 ezer 5G! “szóró” műholdat telepítenek az űrbe: ha ez megtörténik, beláthatatlan következményei lehetnek az egész emberiségre

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyesíthetik a földi 5G berendezéseket a műholdas 5G berendezésekkel. Ezzel pedig egy új korszakba léphet az emberiség.

Azonban ezt a korszakot már nem biztos, hogy túléli…

Ijesztő feltételezések és hírek láttak napvilágot a világszerte bevezetni kívánt 5G hálózattal kapcsolatban.

Mint ismert, tudósok és egészségügyi szakemberek tucatjai vannak azon a véleményen, hogy az 5G sugárzás emberi szervezetre gyakorolt hatásait újra kellene vizsgálni.

Egyre több olyan független tanulmány látott ugyanis napvilágot, mely azt állapította meg, hogy ez a sugárzás veszélyes.

Képes ugyanis nem csak áthatolni az emberi sejtek és minden más élő sejt sejtfalán, hanem még károsítani is a DNS láncot. Vagyis komoly mutációkat tud előidézni a szervezetben.

Sokak szerint ezzel az egésszel a távközlési vállalatok világméretű katasztrófát okoznak a technológiai fejlődés nevében.

ha ugyanis az 5G-nek csak egy kicsit is lehetnek ténylegesen egészségre káros, nem kellően kivizsgálta hatásai, az világszerte rengeteg betegedést okozhat.

Sok szakvélemény összefüggésbe hozta a rákkal, a daganatos ejtek kialakulásával, ahol már telepítve vannak 5G tornyok.

Arról nem beszélve, hogy voltak olyan esetek, ahol egyetlen utcában hirtelen több fiatal lett rákos, miután elindult az 5G torony működése a környéken…

Ha 5G műholdakat lőnek majd a Föld körüli pályára, az egy olyan kozmikus hálót fog eredményezni, amivel valósággal meg lehet majd “szórni” ezzel a halálos sugárzással a bolygót.

Ez egy olyan tervezet, mely ha nem is szándékosan is, de az emberiség teljes kiirtását fogja eredményezni – állítják a helyzetet igen borúsan látó szakemberek.

Egyre nagyobba médián is a nyomás, hogy adjon teret az aggodalmaknak, és gyakoroljon valamiféle hatást az 5G felülvizsgálatára, egyelőre nem sok sikerrel…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel