19 évig tartotta rabságban nevelt lányát, áldozata 9 gyermeket szült neki 

1891972_screen-shot-2019-06-13-at-145042

A fiatal lány csupán 12 éves volt, amikor a férfi elrabolta. A rém éveken keresztül erőszakolta, és már felnőtt nő volt, amikor végre kiszabadult a horrorfilmeket idéző fogságból.

A most 34 éves Rosalynn McGinnisnek sem igazi gyermekkora nem volt, sem boldog fiatalsága. A trauma, amit a közel két évtizedes rabságnak, kiszolgáltatottságnak és folyamatos erőszaknak köszönhetően átélt, minden bizonnyal egy életen keresztül elkíséri majd.

Saját fia adta hozzá az elrabolt lányhoz a pedofilt

McGinnis egész kis gyermek volt, amikor édesanyja összejött Henri Michelle Piette-tel. A férfi nem sokkal később szemet vetett a nő kilencéves lányára, Rosalynnra, akit már ekkor elkezdett szexuálisan zaklatni. A férfi valósággal a bűvkörébe vonta a lányt, akit hamarosan meg is szöktetett az oklahomai Poteau-ból, majd Mexikóban egy illegális ceremónia keretén belül el is vette a kiskorú lányt. A szertartást egyébként a férfi akkor 15 éves fia vezette le, akinek az évekkel fiatalabb kislányt “új anyukájaként” mutatta be.

1891972_screen-shot-2019-06-13-at-145042

Rosalynn McGinnis a tárgyalások során úgy döntött, lemond a névtelenségről, és kiáll a nyilvánosság elé a történetével © YouTubeHenri Michelle Piette közel két évtizeden keresztül utazgatott az Egyesült Államokban és Mexikóban a lánnyal, akit amellett, hogy rettegésben tartott és rendszeresen bántalmazott, számtalan alkalommal meg is erőszakolt. Rosalynn-nak – aki először 15 évesen esett teherbe – végül kilenc gyermeke született az őt fogva tartó férfitól. A páros és a gyerekek folyamatosan mozgásban voltak, 2016-ban azonban az akkor már felnőtt lánynak nyolc gyermekével együtt sikerült megszöknie és értesítenie a hatóságokat. A rémet letartóztatták, majd vádat emeltek ellene.

“Egy gyereket sem erőszakoltam meg, csak szeretkeztem a feleségemmel”

A 63 éves Henri Michelle Piette-et a héten találták bűnösnek kiskorúval folytatott szexuális viszony és emberrablás vádjában. Az majd csak egy későbbi tárgyaláson dől el, mennyit kap, de nagy valószínűséggel életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélik – írja a Daily Mail.

1891970_crime.jpg

Henri Michelle Piette közel két évtizedig tartotta fogva áldozatát, mégsem érzi úgy, hogy bűnt követett volna el. Szerencsére a bíróság egész másképp vélekedett az ügyről © YouTubeAnnak ellenére, hogy kimondták a bűnösségét, a férfi ragaszkodik ahhoz: teljesen ártatlan. Korábban úgy nyilatkozott: “A vádak 99 százaléka hazugság. Az igazat mondom! Egy gyereket sem erőszakoltam meg, csak szeretkeztem a feleségemmel. Házasok voltunk.”