13 ezer éve kapcsolatban vagyunk az idegenekkel? A Pentagon és a NASA földönkívüli műholdat fogott be, mélyen hallgatnak…

13 ezer eve kapcsolatban vagyunk az idegenekkel a pentagon es a nasa foldonkivuli muholdat fogott be melyen hallgatnak

Mi a teljes igazság a Fekete Lovagnak becézett anomáliával kapcsolatban? Már tényleg évezredek óta itt vannak?

Egy skót csillagász megejtette a belőle sugárzott üzenetet, ami egy utasításcsomagot, kvázi térképet tartalmaz! Mi az igazság a földönkívüli műhold körül? Már tényleg évezredek óta itt vannak?

Léteznek szóbeszédek, melyek több évtizede nyomják az emberiséget. A szóbeszédek, pletykák aztán egyre inkább megerősített belsős információkká váltak. Sőt, konkrét műholdas felvételek és fotók jelentek meg, amik alátámasztani látszottak valamit, ami még leírva is olyan hátborzongató, hogy az ember szinte beleborzong.

Mi van, ah az emberiséget már 13 éve folyamatosan megfigyelik…? A Fekete Lovagról szóló legendák éppen ezt állítják.

Mi történne, ha kétoldalú kapcsolatot hoznánk létre egy idegen bolygó civilizációjával és senki sem venné észre? Mi lenne, ha meghallanák a hívásunkat, és válaszolnának rá, ám mi képtelenek lennénk megérteni a nyelvüket?

Pontosan ez történt 1928-ban Eindhovenben, Hollandiában – majd rögtön az utána következő évben, 1929-ben -, és a Dél-kínai-tengeren tartózkodó francia kutatóhajó fedélzetén. Egy objektum jeleit fedezték fel ugyanis az égen, a magas légköri vizsgálatok alkalmával.

Sőt, maga Nikola Tesla is befogott egy rádiófrekvenciás jelet az űrből, aminek a forrását nem tudta meghatározni, sem magát az üzenetet megfejteni, de szintre biztos volt abban, hogy mesterségesen generált jellel volt dolga.

A gond csak az volt, hogy abban az időben egyetlen ember alkotta műhold sem volt az égen…

Állítólag a fejünk felett kering egy olyan nem természetes objektum, mely valamikor több mint tízezer évvel ezelőtt került a Föld mellé.

Sokan meg szokták kérdezni az egész kapcsán, hogy miért pont 13 ezer éves, és hogy ezt ki határozta meg… Erre rengeteg különféle elmélet és forrás van. Egyesek szerint a szerkezet által sugárzott jelet a NASA már több évtizeddel ezelőtt megfejtette, és ezen információk alapján következtették ki, hogy ez egy őrszem, vagyis egy olyan fejlett civilizáció szatellitje, ami megfigyeléseket végez a bolygónk körül.

Kvázi szemmel tartanak minket.

A paleoasztronautika hívei szerint az ősi múltban ugye idegenek látogattak minket, sőt, segítettek nekünk, egyengették az emberiség útját, majd tovább álltak a kozmosz sötétjébe.

Mérget vehetünk rá – állítják ők -, hogy nem mentek csak úgy el, hogy ne tartották volna rajtunka szemüket, egy hátrahagyott eszközzel. Fordított helyzetben ezt mi sem tennénk.

Egy skót csillagász, Duncan Lunan nevéhez fűződhet a jel, melyet a NASA végül megfejtett később. Az ő megoldása nyomán lett teljes az üzenet, amit az égből fogott Fekete lovagról.

Ő koordináta-rendszert vett alapul a jelenség grafikus megjelenítése végett a függőleges tengelyen ábrázolta a kisugárzott jelek impulzusait, míg a vízszintesen a késleltetés idejét. Az eredmény pedig? Az ökörhajcsár csillagkép 13.000 ezer évvel ezelőtti képe! – írja Aranyi László.

A késleltetett csomagokba tömörített jelet képes volt kezdetleges angolra lefordítani az emberiség. Végül az alábbi utasításcsomag jött ki:

  • innen indulj
  • az otthonunk az Epsilon Bootes
  • amely egy kettős csillag
  • a hatodik bolygóján élünk a hét közül, ellenőrizd; a hatodikon a hét közül, kifelé számolva a naptól
  • mely a kettő közül a nagyobb
  • a hatodik bolygónknak egy holdja van
  • a negyedik bolygónknak három
  • az első és a harmadik bolygónknak egy-egy
  • a szondánk a holdatok körül kering
  • a helyzetét a térképünkön feltüntetett Arcturus alapján frissíti

Sokak szerint tehát az a végkövetkeztetés, hogy az ősi múltban a minket segítő földönkívüliek tovább álltak, és az Arcturus környékén telepedtek le.

Később űrszondát küldtek a Föld felé 13.000 évvel ezelőtt, a rádiójeleink keltették életre, amikor az emberiség elérte azt a fejlettségi szintet, hogy képes volt ilyen sugarak kibocsátására.

Mindezek eredményeként párbeszéd jött létre, és talán sokkal több információt kaptunk, mint amennyit eddig sikerült értelmezni belőle.

Originally posted 2018-11-09 19:25:24. Republished by Blog Post Promoter