100 milliós villából értekezik Sebestyén Balázs a szegénységről – Ezt nézd meg

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Roppant hiteles, amikor Sebestyén Balázs naponta szidja a kormányt és az országot, hogy milyen szegénység van itt. 

Képtalálat a következőre: „Sebestyén Balázs”

Különösebben nem zavar minket, ha valaki gazdag, az sem érdekel minket, ha Balázs az.

De a semmi munkájáért összehaknizott és összeröhögcsélt 100 milliói után ne értekezzen már a szegénységről és arról, hogy “Mészáros Lőrinc lop”.

Nagyon nem szeretjük, amikor a telihas értekezik a szegénységről:

https://youtube.com/watch?v=q3fhV6Yv-H4%22%3Ehttps%3A

Teszi mindezt Andy Vajna kormánybiztos rádiójában. Na ehhez igazán kell a pofátlanság.

Hasonlóan teszi ezt sok-sok ellenzéki megmondó ember. Sírnak zokognak ezek a média-celebek a kamerába, meg a mikrofonnak a szegények miatt, de úgy, hogy közben ő maguknak fogalma sincs a szegénységről.

Ilyen a baloldali párt-emberek nagy része is. Mindenfélét hadovál, csak hogy elkeseredett nehéz helyzetben lévő embereket magához és pártjához csábítgassa, de valójában ezeket a legkevésbé sem érdekli az emberek tényleges sorsa.

Ezek mind ilyen Gyurcsányista szennyek, akik igazából éppen hogy megalázzák és kihasználják a szegény sorsú embereket, az ő hátukon próbálnak fentebb kúszni a politikai és a média-világ ranglétráján.

Éppen ezek a mindenkit kihasználó aljadékok, akik megérdemelnék, hogy egyszer az általuk hivatkozott, nélkülöző emberek, odamenjenek hozzájuk és számon kérjék őket, hogy itt vannak, most tessék, lehet nekik segíteni.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel