100 évvel Trianon után – Filmelőzetes

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Újabb nagyszerű cikket köszönhetünk az Új Világtudatnak.

Mi történt Trianonban? 1920 június 4-én aláírták az akkori világrend halálos ítéletét 15 millió ártatlan ember sírja felett. Az 1914-ben kirobbantott nagy háborúval elkezdődött a bűnözés új világkorszaka. 

Az 1. Világháborút egy olyan államok feletti szervezett magánhatalom robbantotta ki, amely ma is gyakorolja a világhatalmat. A béke azóta sem valósult meg, a háború azóta is zajlik. Az államok feletti hatalomnak Londonban működik a titkos kormánya, melynek tagjait ma sem nevezik meg.

A cél Németország megsemmisítése volt, melybe a Franciaországban működő nemzetközi szabadkőművességet vonták be. A kemény szabadkőművesség egy titkos politikai társaság, melynek emberei minden döntési helyzetben ott vannak.

A cári Oroszország ennek az államok feletti szervezett magánhatalomnak halálos ellensége volt.

Történelmi tény, hogy a világháború kirobbantásáért a Magyar Királyságot semmilyen felelősség nem terhelte. A frontról hazatérő, de le nem győzött magyar hadseregnek meg kellett volna védenie a padovai fegyverszüneti megállapodáskor fennálló határokat.

A nemzetközi szabadkőművesség és az utódállamok szabadkőműves szervezetei nélkül nem érthető meg Tisza István meggyilkolásának háttere sem. Arra volt szükség, hogy Magyarország gyenge legyen.

A tranoni pszichózis a magyar társadalmat is sújtja. A történelmi magyar állam feldarabolása nem volt szükségszerű, mellyel Magyarország megcsonkítását véghezvitték.

A Trianonban elindított folyamatok máig hatnak és alakítják sorsunkat, melyen hatalmas haszonra tett szert az államok felett álló pénzuralmi, uzsorás, kapzsi elit.
Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel