10 év után kiengedik a magyar fiú kaposvári gyilkosait: itt fognak járni KÖZÖTTÜNK! Ez a botrány!

Miközben sikkasztásért és adócsalásért jóval többet lehet kapni… Hát ennyit ér egy emberi élet?! Ki az, aki eldöntötte, hogy ezeket vissza lehet ereszteni időzített bombaként a társadalomba?

Tíz év után, pontosan 18 nap múlva szabadulhatnak a rácsok mögül az egész országot megrázó kaposvári gyilkosság elkövetői- írja a Blikk.

Az osztálytársukat brutális kegyetlenséggel megölő V. Dávid (27) és K. Mihály (27) a börtönéveket mintarabként húzták le, így a nyomozási bíró minden bizonnyal elrendeli feltételes szabadlábra helyezésüket.

Azért ölték meg egykori osztálytársukat, mert állításuk szerint az nagyképűvé vált…

Tiszta sor, tehát olyan embereket engednek most vissza a társadalomba normális emberek közé, akik azért, mert valaki nagyképű lett, elcsalták, agyonverték, majd vízbe fojtották…

Melyik elmebeteg bíró döntött erről?!

A nagyatádi kamaszt egy tóhoz csalták, ahol a fiatal hiába könyörgött az életéért, osztálytársai nem kegyelmeztek neki: összeverték, majd a vízbe fojtották.

A tinédzser gyilkosok hiába készültek fel aprólékosan majd egy hónapon át a tettükre, hamar lebuktak, a rendőrség napokon belül elkapta őket. A bíróság végül 14 év börtönre ítélte őket azzal a feltétellel, hogy jó magaviselet esetén 10 év után szabadulhatnak.

Áldozatuk, Sz. József szülei a mai napig képtelenek feldolgozni, hogy imádott fiukat többé nem láthatják.

Tíz évig küzdöttek, mire a fiuk megfogant, akit mindenkinél jobban óvtak és szerettek. Beleroppantak, amikor megtudták, hogy mi történt vele, és a gyászuk azóta is tart, nem akar szűnni.

Szerintünk soha nem kellene visszaengedni az ilyen véglényeket a társadalomba.

Bizonyított tény, hogy aki egyszer már ölt, abban ez mindig benne lesz, és újra meg fogja tenni. Pláne ennyire enyhe ítélet után…

TÉNYLEG szükségünk van most arra, hogy két ilyen időzített bomba járjon-keljen közöttünk?!